Logo
Header
 
 


Home

Wie ben ik

Voor wie

Workshops

Prive sessies

Ervaringen

Fotoboek

Locaties

Contact

Links


Voor wie?

Puur met Paarden is voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, of je nu jong bent of oud.
Wanneer je op deze unieke manier met paarden werkt zal er een nieuwe wereld voor je open gaan. Je ontwikkelt je relatie met jezelf, zodat al je relaties er beter op worden.
Er zal over het algemeen niet gereden worden tijdens het werken met de paarden, behalve wanneer dit duidelijk bij een workshop vermeld staat.
Voor het volgen van een privé sessie of een workshop is ervaring met paarden niet noodzakelijk.
Puur met Paarden is zeer interessant voor paardeneigenaren die een betere band met hun paard willen krijgen of hun paard beter willen begrijpen.
Puur met Paarden organiseert ook soms een speciale kindermiddag voor kinderen vanaf 8 jaar.

Actief met Saela Contact met Saela

Thema's waar aan gewerkt kunnen worden zijn bijvoorbeeld:
- Zelfvertrouwen
- Omgaan met (onverwerkte ) emoties
- Grenzen
- Verbeteren van je relatie met jezelf en anderen
- Leren vertrouwen op je intuïtie
- Je hart volgen
- Patronen bewust worden en doorbreken
- Verbale en nonverbale communicatie

Nadat we een aantal keer hebben samen gewerkt met de paarden en je een aantal vaardigheden beheerst is het ook mogelijk om met onverwerkte trauma's aan de slag te gaan.


Oog David

Tijdens mijn werk in Portugal met de jongeren ben ik er achter gekomen hoe belangrijk het is om goede grenzen aan te kunnen geven en daarnaast ook gevoelig te zijn voor de grenzen van anderen.
Puur met Paarden kan in een paar sessies ouders leren hoe zij op een natuurlijke manier grenzen kunnen stellen. Ouders kunnen ook samen met hun kinderen komen om samen te oefenen met grenzen en de helende kracht van de paarden te ervaren.

Het is nu ook mogelijk om een opleiding tot paardencoach bij Puur met Paarden te volgen. De basisopleiding is drie dagen theorie en praktijk met tussentijds ruimte om zelf te oefenen wat je geleerd hebt. De vierde dag is een praktijkexamen. Dus ben jij op zoek naar een basisopleiding om zelf te leren als paardencoach of als therapeut met paarden aan het werk te gaan? Neem dan contact op voor meer informatie.


Puur contact volg je hart

 
 
© Puur met Paarden, 2012