Logo
Header
 
 


Home

Wie ben ik

Voor wie

Workshops

Prive sessies

Fotoboek

Locaties

Contact

Links


Privé sessies

Wanneer je het prettig vindt om een-op-een te werken of wanneer je een specifiek thema hebt waar je aan wil werken, dan is een privé sessie voor jou de ideale manier. Tijdens een privé sessie werken we een-op-een samen met een paard. Voor veel mensen is het makkelijker om je kwetsbaarder op te stellen tijdens een privé sessie.
Er zal meestal eerst wat tijd besteed worden aan een gesprek voor we met de paarden aan het werk gaan.
Een privé sessie is een prettige manier om in alle rust te leren van de wijsheid van de paarden onder leiding van een ervaren begeleider.

sessie een op een met een paard


De kosten voor een privé sessie zijn €75,- voor een sessie van minimaal 1,5 uur, maximaal 2 uur. Privé sessies kunnen worden gehouden op een van de locaties zoals vermeld op de website of op een door jou gekozen locatie. Indien de privé sessie op een door jou gekozen locatie wordt gehouden komt hier nog een kilometer vergoeding over heen.

Grenzen oefening

In enkele privé sessies kan je bijvoorbeeld leren hoe je op een natuurlijke manier grenzen kan stellen.
Dit kan bijvoorbeeld zeer belangrijk zijn voor ouders die vastlopen met hun kinderen of voor mensen die geen nee kunnen zeggen.
Alle onderwerpen die bij de workshops besproken zijn kunnen ook tijdens een privé sessie aan bod komen.
Er kan veel geschreven worden over een sessie met een paard, maar de ervaring zelf is niet volledig in woorden uit te drukken.
Wil jij het ook ervaren??

Traumaverwerking met paarden
Ik bied een uniek traumaverwerkings traject aan met paarden. Dit traject wordt samengesteld aan de hand van jouw unieke zorgvraag. Het traject bestaat uit 5 privé sessies traumaverwerking bij de paarden en het is mogelijk daarnaast ook Acces conciousness Bars behandelingen te krijgen na de sessie bij de paarden. Door deze combinatie ga je na de traumaverwerking heel ontspannen en met een leeg hoofd naar huis. Tijdens de traumaverwerking sessies met de paarden gaan we stap voor stap de vastgezette trauma energie loslaten met behulp van de paarden. Daarnaast leer je weer te vertrouwen op je lichaam en je gevoel en leer je grenzen aangeven.
De kosten voor 5 sessies traumaverwerking met paarden zijn 350 euro.
De kosten voor 5 sessies traumverwerking met paarden en 5 acces Bars behandelingen zijn 500 euro.

Speciale dag helemaal voor jou!
Ik bied een compleet verzorgd dagdeel aan.Deze dag bestaat uit een privé sessie bij de paarden in Dalfsen en daarnaast ook een Acces Bars behandeling. Tijdens een Bars behandeling worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt. Een Bars behandeling zorgt ervoor dat je oude patronen, oude overtuigingen en stress loslaat. Het geeff je een heerlijk opgeruimd gevoel en een leeg hoofd! De Bars behandeling kan bij de paarden worden gegeven indien gewensd.
Het is mogelijk om deze speciale dag inclusief of exclusief lunch te boeken.
Kosten: incl. lunch: 145 euro, excl lunch 125 euro.

Traumaverwerking met paarden

Burn-out traject

Loop je tegen een burn-out aan? Of zit je nu midden in een burn-out? Een traject met de paarden helpt jou om weer goed in je vel te komen. Dit traject wordt ingevuld naar jouw persoonlijke zorgvraag. De basis bestaat uit 5 paardencoaching sessies. Tijdens deze sessies leer je van de paarden hoe je beter voor jezelf kan zorgen en leer je beter naar je lichaam te luisteren. Ook gaan we op zoek naar wat jou weer energie geeft, maar ook wat te veel energie kost.
De kosten voor het burn-out traject zijn 350 euro.
Dit traject is uit te breiden met 5 Acces Bars behandelingen. Dan komen de kosten op 500 euro.

Paardentherapie gecombineerd met biofotonentherapie
Je kan bij mij ook terecht voor biofotonentherapie. Dit is een therapie op basis van licht en is werkzaam bij zeer veel aandoeningen. Bij biofotonen therapie wordt er gezocht naar de verstoringen in het lichaam en geprobeerd om de balans te herstellen. Verstoringen, zoals de bijwerkingen van vaccinaties, kunnen veel klachten geven. Dat geldt ook voor medicijnen, gifstoffen, bacteriën en virussen en synthetische toevoegingen in voeding en zware metalen.
Het menselijk lichaam is perfect, maar als het te zwaar belast wordt, verzwakt het en kan het immuunsysteem zijn werk niet meer doen. De Biofotonen Therapie zoekt de basis van de verstoringen en verhelpt ze, zodat het lichaam, de organen en het immuunsysteem hun werk weer kunnen doen.Biofotonen therapie is onder andere effectief bij darmproblemen, vermoeidheid, allergiën, hoofdpijn/migraine, whiplash, terugkerende blaasontsteking, nierstenen, infectie met Candida albicans, ziekte van Lyme en huidproblemen. Veel mensen die in de reguliere gezondheidszorg zijn vastgelopen, zijn met biofotonen therapie genezen! Mocht je willen weten of ik met biofotonentherapie ook iets voor jou kan betekenen, dan mag je me altijd even vragen via 0614815736 of info@puurmetpaarden.nl
De kosten voor een sessie bij de paarden gecombineerd met biofotonentherapie is 100 euro. Mocht je alleen interesse in biofotonen therapie hebben dan betaal je 37,50 euro incl. BTW voor een behandeling.


Loslaten van spanning spiegelen met paarden

 

 
 
© Puur met Paarden, 2012